sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kolme yötä jouluun on!

APUA! Joulu tuli liiankin nopesti, vaikka alkukuusta mietin, että miten jaksan odottaa. Joululoma minulla alkoi jo viikko sitten ja yhden viikon olen suoraan ja kierteemättä sanoen nukkunut. Unirytmi on kyllä ihan sekaisin, mutta kai se näin lomalla saakin olla?

Käytiin viime viikon lauantaina Loikkarin ja Miehen kanssa Kaustisella pienellä tutustumisajelulla. Loikkarin kanssa vain hölkkäiltiin rataa ympäri, tsiigailtiin mainosaitoja ja tutustuttiin tallialueeseen. Uskokaa tai älkää, mutta varsa oli aivan kuin kotonaan! Mikään ei poikaa edes ihmetyttänyt ja jopa volttausta harjoiteltiin radalla ja varsa volttasi kuin vanha hevonen. Ei saisi kyllä liikaa kehua, kun niitä huonoja päiviä tulee sen mukana, mutta minkäs teet! Ainut erimielisyys oli yksin katokseen peruuttaminen, mutta siinäkin onnistuttiin yhden pystyynnousun jälkeen. Jos siitä vielä ravihevonen tulisi ;)
Paavo ajoi Miehellä ja sekin käyttäytyi todella hyvin radalla. Ensimmäistä kertaa katokseenkin peruutettiin ja ongelmitta sekin onnistui. Järkeviä varsoja!

Kännykkäkuvia, joten laatu on mitä on..



 Keskiviikkona ajoin varsalla taas ja yhtä hyvin meni silloinkin. Otin vähän videota kyydistä. Enjoy!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti