sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Lomailua

Maaliskuun eka päivä, alkaa muistua mieleen kaikki tekemättömät koulutehtävät, ja tulevat kokeet... Tämän viikon loma tuli kyllä tarpeeseen (milloin nyt ei tulisi?). Tänään olis palattava Kaustiselle ja huomenna lukioon, kuulostaapa mahtavalta.. Kämpillä vielä odottaa kasa koulujuttuja, jotka pitäisi huomiseksi tehdä, toivottavasti ei mitään sanakokeita!

Lomaa edeltävällä viikolla minulla oli Mikke mukana Kaustisella, että sai vähän lukion lisäksi muuta tekemistä. Keskiviikot ja torstait meinaavat olla vähän tyhmiä päiviä, kun koulua vain kaksi tuntia, olisivat edes loppuviikosta, että pystyisi lähtemään kotiin, mutta ei kun keskellä viikkoa. No, sainpa ainakin sillä viikolla tekemistä, kun Mikken kanssa käytiin pitkillä lenkeillä :) Sattui vielä todella hyviä ilmoja sille viikolle!


Kaksi iloista lomalle lähtijää

Tällä viikolla olen käynyt tallilla vain ajamassa Loikkarin ja varsojen kanssa duunaillut. Torstaina Hampun kanssa taluttaminen valjaat päällä meni jo todella hyvin! Kakara ei edes kertaakaan yrittänyt hypätä päälle tai ottaa pikaspurtteja. Torstaina Piirto ja Loikkari pääsi yhteiselle lenkille, Loikkari juoksi heti paljon reippaammin, mutta rennommin kun oli kaveri mukana. Kaikki ylimääräiset sekamelskat ja mutkittelut unohtuivat, kun piti seurata Piirron esimerkkiä. On Piirto vain ylivoimaisesti paras pappa ;)

Tallille tuli myös uusi hevonen, Taksrok. Uusi starttihevonen, kun Piirtokin on jo melkeinpä starttinsa juossut, vaikka kyllä sekin vielä liikutusta saa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti