maanantai 15. kesäkuuta 2015

Loikkarin ravitallielämää

Minulla on ollut nyt viimeiset kaksi viikkoa työharjoittelua Vellun tallissa. Harjoittelua on enää viikko jäljellä, jonka jälkeen suunta olisi taas Ruotsiin Ari-Pekka Pakkasen tallilla viideksi viikoksi.

Tämän kolme viikkoa Loikkari on asunut täällä Vellulla Kaustisella, jotta olen päässyt sitä vähän paremmilla alustoilla liikuttelemaan. Heti ihmisten ilmoille tullessa varsa on alkanut näyttämään vähän orimaisempia ja kakaramaisia puoliaan, mutta on rauhoittunut jo huomattavasti.

Suunnitelmissa oli, että ajan sillä nyt täällä sen minkä pystyn, minkä jälkeen varsa pääsee laitumelle lomalle ja kunnon treenaaminen aloitetaan syksyllä. Tähän mennessä olen päässyt ajamaan vasta yhden hiitin (2x2100m, 2.05-2.10 vauhtia) jonka jälkeen varsalle pullahtikin kamala jänispatti oikeaan takaseen ja vasempaankin pieni. Kyllä harmitti. Se oli vielä todella kipeä. Noh, kylmäilin sitä viime viikon ja laitoin penetrolia, mikä näyttäisi olevan tehonnut, koska turvotus laski, huomenna ajossa näkee sitten, miten poika juoksee, onko se vielä kovinkin kipeä. Kotona ruukasin pliistrata jatkuvasti varsan jänispatteja, jotta ne pysyisivät kurissa, mutta heti kun lopetti niin pam ja siinä ne on. Noh ei tuo nyt niin iso pakki ole.

Lauantaina Henna otti vähän kuvia Loikkarista ja täytyy myöntää, että kyllä se aika hienossa kunnossa tällä hetkellä on :)








Sitten muita kuvia kesältä!
Passi Pylträys
Passi Randeliini
Bonhomme


Poni seisoo jo letkuissa kuin vanha tekijä! :)

2 kommenttia:

  1. Mua kiinnostais hirveästi kuulla sun ravitallitöistä kotimaassa sekä ulkomailla, esim. Nyt tuo tuleva Ruotsin työpaikka. Mieluiten oman postauksen merkeissä. Hirveästi en osaa kertoa, ettö mitä haluaisin kuulla, koska kaikki tieto, mitä vain voit blogiin kirjoittaa kiinnostaa ihan mielettömän paljon! Lähinnä siksi, koska hain hevosalalle ja nyt olisi tarkoituksena päästä joko ulkomaille ravitallille töihin tai sitten ihan tunnettujen suomalaisten talleille, kuten Torviset, Koivunen tmv.
    Kiinnostaisi ainakin kuulla sun kielitaidosta, että onko sulla hyvä kielitaito vai puhutteko tuolla sitten ihan Suomea? Sekä miten olet päässyt nohin paikkoihin? Kyselitkö ihan vain eri talleilta, että ottavatko he harjoittelijoita? Lisäksi olisi kiva kuulla päivästäsi ravitallilla; perus askareet ja montaako hevosta ajat jnejne.
    postausta odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideoista, pitää ruveta rustailemaan. Jos olen oikein reipas, voisin yrittää jotain videotakin järkätä, mutta katstaan kerkeänkö :D

      Poista