torstai 17. huhtikuuta 2014

Harkkarit ja huono loman alku....

Tiistaina siis oli harkkarit, joissa oma työni oli videokuvaus harkkareiden työtehtävistä ja kaikesta muusta mahdollisesta. Meidät Veeran kanssa laitettiin sellaiseen työhön, jotta saataisiin tehtyä video harkkareista.
Räppäri juoksi 1.50 sarjassa, mikä oli sille ihan hyvä. Lämmityksen jälkeen ohjastaja ei sanonut oikein mitään, joten positiivisin mielin lähdettiin liikkeelle. Lähdössä se sitten otti ensimmäiseen kaarteeseen laukan ja jäi vähän porukasta. Muut se kuitenkin otti kiinni ja ohjastajan sanojen mukasesti tuli 42 viimeisen kierroksen, mikä nyt on ihan hyvä vauhti tähän paikkaan. Vähän kyllä katsoin sitä jalkaa tarkkaavaisella silmällä ja ei se omasta mielestäni mitenkään mahtavalta näyttänyt, ei edes lämmityksessä. Lähdön jälkeen tuli kyllä palaute, että henki ei kunnolla kulkenut, kun painoi ohjalle, joten niskasekki varmaan tulisi laittaa käyttöön. Saa nyt nähdä, mitä tässä tekisi sen kanssa, kun lähdön jälkeenkään itse juoksemisesta ei mitään moittimista tullut... Katsellaaan!





Keskiviikkona iltapäivällä otettiin kamera Veeran kanssa passinhoitoon ja räpsittiin parit kuvat passeista ennen lomalle lähtöä. Meillä molemmilla on vain yksi passi, koska lähdemme koulun tallista kesäksi Vellun tai Rainerin talliin. Sain uuden passin lukion jälkeen, koska Wote päästettiin jalkansa takia vihreille niityille juoksentelemaan. Uusi passi on kolme vuotias lämminveriori Rosanto Sunset eli "Ukko". Sitä ei ole vielä yhtään treenattu, vaan ajo opetus on käynnissä. Ukko on todella kiltti ja rauhallinen poika, tykkään todella paljon! :) Kuvat ottanut Veera!





  Sitten niihin huonoihin uutisiin. Ennen asuntolalta autoon päästessäni selkä petti ja olin koko loppuillan kärsimyksissä. Kävin ennen kotiin menoa jäsenkorjaajalla, joka onneksi oli ihan lähellä, siellä sanottiin lannerangan olevan vähän vinossa, mutta se suoristettiin. Toivottavasti pääsen tässä parin päivän sisällä takaisin hommiin. Olisi aika kurja, jos en pääsisikään ajamaan koko loman aikana, minkä pelko on kova. Ainakin tämän päivän vielä leputtelen, mutta katsotaan josko se huomenna olisi parempi..

2 kommenttia:

  1. Näin sinut kameran kanssa harkkareissa, olisiko mahdollista saada kuvia poni lähdöstä :)

    VastaaPoista
  2. sori, mulla ei oo muita kuvia harkkareista kuin nuo, kaikki muut on videoita jotka laitetaan siihen opiston videoon! Pitää joskus toiste ottaa kuvia enemmän, koska nyt oli sen verran kiire paikasta toiseen, että kuvia en kyllä liikaa kerennyt ottaa :S

    VastaaPoista