sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kyllä selkä kestää... not!

Tuli tehtyä tänään todella viisas valinta kiivetä hevosen selkään ja hyppiä vähän esteitä. Oma selkä tuntui vähän hellältä, mutta olin aika varma, että se on parempaan päin. Tein päivällä iskän kanssa pari estettä Lampin pesäpallokentän vanhoista mainostauluista ja ajattelin, että nyt hypätään. Olin myös vahvasti sitä mieltä, että mielummin liikutan Räppärin selästä, kuin kärryistä, sillä tuo kärryissä istumisen ajatus kuulosti jo kipeältä.

Jalkoihin kötöstin vähän suojia, jottei Räppärin hypyt ihan jalkoja turmelisi. Varauduin jo niihin läpijuoksemisiin ja jalat olisivat auki sen jälkeen. Kaikki putsit Räppäri onkin sanut poljettua melkein rikki, joten eripari putsitkin piti laittaa tänään jalkoihin.

Inka tuli kuvaamaan, jos pari hyppyä saataisiin. Eka hyppykerta ei ollut yllätys, sillä poni hyppäsi oikein hienosti, mutta joka kerta sen jälkeen se vain hyppäsi ja hyppäsi, mikä oli ihan uutta! Aloitettiin vähän pienemmästä esteestä ja vaihdettiin välillä mainostaulu, mutta se oli ensimmäistä kertaa jo niin pelottava että montaa hyppyä sen yli ei kunnolla päästy, olin kuitenkin todella tyytyväinen, kun se pari kertaa hienosti ponnisti senkin yli. Lopuksi vielä vähän hyppyjä pienemmälle esteelle ja lopetettiin onnistuneeseen suoritukseen. En voi kyllä olla ylepämpi tuosta ponista! Aivan mahtava, en olisi ikinä uskonut, että sieltä syvältä uumenista joskus löytyisi edes pieni estehevonen, mutta väärässä olin.











Noh, niin, se oma selkä... Estehyppelyissä se tuntui ihan normaalilta, mutta otettiin vielä lopuksi pari halikuvaa ja siitä se ei enää pitänyt. Kun kumarruin hevosen selässä halaamaan kaulalle, niin kamala vihlominen iski ja taas ollaan samassa tilanteessa kuin keskiviikkona... Ei se ehkä tällä kertaa niin paha ole, mutta mukavasti kävelin kiemurrellen takaisin tallille Räppäri vieressä ja otin varusteet pois. Ehkä tämä joskus tästä.

Räppärille on tuota liikaläskiä kertynyt aika paljon, vaikka se kyllä liikuntaa on ihan kohtuullisesti saanut.. Kuvistakin huomaa, kuinka tönkkö se on. Pitää ruveta ajelemaan pidempiä ja haastavampia lenkkejä, kun se alkaa olemaan kunnossa. Jos tuo läskikin alkaa siitä huveta, ei enää oikein ravuria muistuta :D

1 kommentti:

  1. Hei, sinut on haastettu :) http://www.laukonhevoskuntoutus.com/2014/04/pidan-huolta-hevosestani-bloggaa-ja.html

    Ps. Hienoja hyppykuvia!

    VastaaPoista