lauantai 31. toukokuuta 2014

Perjantai, parempi päivä

Perjantaina sitten toistettiin Chilin kanssa sama lenkki kuin torstaina ja toivottiin alussa, että lähtö olisi taas vähän helpompaa. Olhan se ja tällä kertaa tamma lähti pihasta oikein ensimmäisillä vauhdeilla, ei edes tarvinnut kehotella vaan heti lähtökuopista lähdettiin tietä kohti. Toivotaan, että jatkossakin alkaa tamman järki paranemaan ja ettei tarvitse tätä koko showta tehdä Kaustisella uudestaan, noh, onneksi minulla on mukavia apukäsiä ilmoittautunut! :)

Tamman motivaatio täysi kymppi :D
Loikkarin kannalta oli perjantai oli myös suuri päivä. Pikkuorii sai ensimmäisen kerrat kärryt peräänsä ja pääsi aloittamaan tätä (toivottavasti) pitkää työtaivaltaan. Poika käyttäytyi kärryjen kanssa oikein ammattimaisesti, vauhtia löytyi vaikka vähän muillekin jaettavaksi ja välillä mentiinkin aika reipasta vauhtia puolilaukkaa, mutta nämä on näitä ekojen kertojen huumia tai sitten vaikka hyvän juoksijan tunnusmerkkejä(?). Jarrut oli välillä vähän hukassa ja senkin takia mentiin vähän reipasta vauhtia, mutta kyllä nekin sieltä aina välillä pilkahti, kun vähän muistutteli :) Huomenna hyvällä tuurilla olisi tarkoitus ajaa heti toisen kerran jotta tulee homma tutuksi.

Ekat ravihevosen melassit!

 

Räppärikin pääsi pienelle palauttelulenkille ja samalla tuli tsekattua, ettei startista jäänyt mitään hampaan koloon, eikä ollut jääny, mukavasti poika vähän paineissaankin vielä kopsutteli menemään ihan hyvällä tyylillä. Se sai illemmalla rokotuksenkin, kun melkein pääsi menemään liian myöhään, mutta onneksi huomattiin ajoissa.

Saa nähdä tuleeko Chili nyt huomenna jo Kaustiselle vai vasta maanantaina, riippuu ihan miten kyyti järjestyy. Joku päivä Loikkarin, Räppärin ja Piirron laumaan pitäisi tulla uusi kaveri. Ei mikään talliin jäävä(?) hevonen vaan vain kesälaitumelle tuleva neljävuotias jonkin aikaa sitten ruunattu suokki. Uskon, että noiden kolmen kanssa kuka hevonen vain viihtyy, on ne sen verran rauhallisia ja tuttavallisia, ainut joka voi vähän kovistella on Loikkari ja sen nyt saa kuriin kun vähän etukaviota kopauttaa, ainakin näin Piirto on toiminut ;D

Mikestäkin otin pitkästä aikaa ihan muutaman kuvan iltapäivällä, kun se juoksi vapaana pellolla! Se on alkanut pysymään lähettyvillä jo sen verran, että voi ihan kunnolla pitää jo irti, vaikka joskus ne korvat eivät toimikaan ja saattaa poika lähteä vähän kauemmaksi, mutta kuitenkin tulee vähän ajan päästä takaisin.







Ei muuta kuin hyvää kesäloman alkua niille, joilla se alkaa ja toivotaan, että oma kesäjakso menee mukavasti, jotta kesälomakin tulee pian! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti