tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kuulumisia täältä työn keskeltä

Ollut viime viikko aika huliviliä, kun oli ruokintaa ja kaikkea muuta. Chiliäkään en päässyt ajaman kuin testiajon maanantaina ja sen jälkeen odottelin, että se saa kengät jalkaan. Nyt maanantina se sitten sai kengät ja kävin sillä heti lenkin.

Ensimmäisellä ajokerralla se ei ollut moksiskaan yhtään mistään ja kaikki rekat ja traktorit eivät ohittaessa pelottaneet. Mutta nyt, kun sen ruokintakin on lisääntynyt, koska se ei ole luultavasti paljoa kauraa ja rehuja aijemmin saanut, kun ei sillä ole paljon mitään tehty, oli se maanantaina aika pirteällä päällä. Ei se kuitenkaan mitään hirveästi pelkää, mutta vähän kyttäilee kaikkea pientä, kuten heitettyjä roskia tai pyörää kaadettuna tien varteen. Mitkään rekat ja traktorit eivät sitä onneksi yhtään pelota. Tänäänkin tuli todella monta ohi ja tamma vain käveli rauhassa ilman mitään paniikkia.  Eli hyvin on alkanut sujumaan ja nyt aletaan treenailemaan.

Olen ollut nyt päälle viikon Vellun tallilla hommissa ja voin sanoa, että pidän todella paljon. Tallissa on monia tosi mukavia hevosia ja useat todella hyväajoisia. Pidän myös siitä, että porukassa ajoa on paljon. Koulun tallilla oli mielestäni aika tylsää se, että mentiin paljon yksikseen ajelemaan, mutta vellulla ja rainerilla ajetaan porukassa.

Tästä jatketaaaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti