perjantai 19. syyskuuta 2014

Pläjäys kaikkea

Yli KUUKAUSI vierähtänyt viime postauksesta. Voin kyllä sanoa, että tämä koko aika on mennyt koulun merkeissä. Tällä hetkellä on ollut niiiin paljon kiirettä, että on pitänyt välillä vähän itsekin istahtaa ja miettiä, missä pitää olla seuraavaksi. Käyn tässä jaksossa C-ajolupakurssia, eques-tutkintoa ja lukion matikankurssia janäiden oheella pitäisi keretä vielä tavallista tallia ja kengitystä tekemään. Voin sanoa, että en ole tallissa käynyt kuin aina pyörähtämässä tovin ja taas suunnannut jonnekin muualle.

Viime viikonloppuna ajoimme koulun autolla käymään Ypäjän varsahuutokaupassa. Hienoja varsoja oli koko huutokauppa täynnä ja monen kohdalla mielikuvitus laukkasi, "ois jos oisin rikas".

Kotona tallilla en ole kolmeen viikkoon päässyt käymään, kun olen kaksi viimeisintä viikonloppua viettänyt Kaustisella, yhden ruokinnan merkeissä ja toisen huutokauppareissulla, sekä ravien merkeissä. Tänä viikonloppuna pääsin kotiin ja olen suunnitellutkin vain rauhoittua, jotta jaksaa kaksi seuraavaa työntäyteistä ja RASKASTA viikkoa. Ensi viikolla olisi tiistaina eques-tutkinnon koe, johon kuuluu englanninkielen haastattelu, ajokoe ja yksi neljästä arvotusta tehtävästä (suojien laitto, valjaiden kokoaminen, lastaus tai hevosen esitys). Keskiviikkona olisi sitten Toholammin hevosjalostusliiton järjestämät tamma- ja varsanäyttelyt Lapinkairassa. Sinne on ilmoitettu Likka kantakirjattavaksi ja Loikkari yksivuotiaiden sarjaan. Seuraava viikonloppu ja viikko olisikin ruokintaa ja C-ajolupakurssin päättökoe. Se stressaa jo nyt ihan vietävästi ja voin ihan rehellisesti sano, että pelottaa. Ihan sekaiisn joka asiasta.

Sain myös sellaisia uutisia, että ensi jakso onkin työssäoppimista. Olin kyllä ihan yllättynyt tästä tiedosta, koska minulla ei ollut mitään hajua. Vähän äkkiä se tuli, mutta varmaankin neljä ensimmäistä viikkoa tulee tehtyä RANSKASSA!!! Sen jälkeen pitäisi vielä miettiä kolmeksi viikoksi sen jälkeen harjoittelupaikka.

Tänään sitten alkoi ankara näyttelyharjoittelu Loikkarin kanssa. Kävimme Lapinkairassa ekaa kertaa ajelemassa ja poika toimi vallan mainiosti! Ylpeä olen! Sen jälkeen harjoiteltiin vähän kolmiolla, mikä tuottikin yllättävän paljon hankaluuksia. Juokseminen..........Ei vieläkään kunnolla onnistuttu, saa nähdä mitä siitä tulee. Likan perässä juokseminen onnistui todella hyvin, mutta jos yksin niin heppa ei ottanut kuuleviin korviinsa maiskutuksia ja sokeana katsoi muualle, kun minä juoksin vähän edellä. Mitä tuon kanssa sitten tekisi... Ei auta kuin harjoitella huomenna uudestaan.... Se siitä rentoutumisviikonlopusta! Aijon siis itse esittää Loikkarin ja Henna varmaankin esittää Likan. Meillä on oikein koulusta reissu Lampille näyttelyihin.



Chilinkin ajoin tänään pitkästä aikaa. Vähän harmittaa, kun en sitä Kaustisella saanut otettua, kun Erkin talli oli täynnä ja ensi kuu menee sitten työssäoppimassa, niin jää senkin treeni nyt todella vähälle. Mutta minkäs teet? Katostaan sitten kolmannessa jaksossa ja viimeistään ainakin lukiojaksolla!

Olisikohan tässä taas kaikkein tärkeimmät? Pitää todellakin alkaa kirjoittamaan enemmän kun tämä kauhea kaaos on ohi! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti