sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Varsat aisoissa!

Viime viikonloppuna Hennan kanssa saatiin laitettua molemmille varsoille kärryt perään ja molemmat jopa toimivat yllättävän hyvin.

Lauantaina aloitettiin ensin ohjasajamalla, jonka jälkeen laitettiin kärryt perään ja lähdettiin käymään tiellä sellainen pieni kolmen kilometrin lenkki. Kaken kanssa kaikki meni, uskaltaako edes kehua, mutta ihan mahtavasti. Se juoksi kärryn edessä kuin vanha tekijä ja innokkaasti pötki menemään. Hamppukin meni todella hyvin, sen kanssa vain iso käänns oli ensimmäisellä kerralla vähän vaikea. Muutenkin se ottaa tämän asian paljon vakavammin kuin Kake, tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia?

Sunnuntaina käytiin uudestaan sama lenkki ja Kake meni yhtä hyvin, Hampunkin kanssa käännös meni paljon paremmin, varmaan ekalla kerralla aisat vähän yllättivät pojan ja ympäri kääntyminen olikin vaikeampaa kuin kuvitteli :)


Perjantaina ajoin molemmat taas ja molemmat toimivat hyvin, molemmilla oli huomattavasti paljon enemmän virtaa!

Loikkari kengitettiin perjantaina ja nyt olen paljon tyytyväisempi kengitykseen kuin pitkään aikaan, vihdoin kavioista lähti reilummin pois, kun ne ovat olleet niin kauan jo liian pitkät. Loikkari on kehittynyt kyllä todella paljon, toivottavasti pysyy samoilla raiteilla, kun syksyllä voidaan ruveta treenaamaan :)


Keskiviikkona Kaustisen lounareissa Kikka juoksi toiseksi. Hieeno! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti