sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannus oli ja meni!

Parempaa otsikkoa en keksinyt.. Noh, viikot on mennyt tallissa ja vielä enemmän tallissa. Kun toisesta on päässyt on suunta suoraan toiseen.

Viime tiistaina pääsin ekaa kertaa koulun aikana raveihin! Siis jonnekin muualle kuin Kaustiselle. Käytiin Randeliini-pojan kanssa reissu Kuopiossa. Pitkä, mutta mukava reissu tuli tehtyä. Rane on neljävuotias oripoika, mutta käyttäytyi ravipaikalla kuin vanha konkari. Se on vielä niin pirun hienokin! Lähtö yhdeksän ja numero seitsemän. Tulokseksi tuli kolmas sija, johon oltiin todella tyytyväisiä!


Chilillä olen ajellut useasti ja kilometrejä taakse. Se toimii todella hyvin ja sitä on mukava mennä ajamaan. Henna otti torstaina pari kuvaa kun käveltiin tallille ja kävi sillä ajon jälkeen ensimmäisen ratsastuslenkin selästä! Tamma oli aivan mainio, eikä ollut selässä istuvasta ihmisestä moksiskaan, aivan mahtava tamma!












Perjantaina olikin omat 18 vuotissynttärit. Olin alunperin lähdössä katsomaan Kalajoelle Cheekiä, mutta suunnitelmat muuttuivatkin juuri ennen lähtöä ja päädyttiin lopulta Powerparkiin. Mukava, vaikka vähän kylmähkö, ilta oli.

Ensi viikko ruokintaa ja vielä kaksi viikkoa työharjoittelua jäljellä, sen jälkeen ollaan lomalla!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti