sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Ratsastusta!

Viikko mennyt ruokintaviikkona, eli pitkät päivät tullut tallissa vietettyä. Viime viikko oli kuitenkin sen verran helpompi, koska kouluntallilaiset tulivat ajamaan viikoksi hevosia Vellulle, joten meille ei ollut kuin valjastushommia enemmän. Ensi viikko (viimeinen viikko) on sitten taas normaalimpaa, koska kouluntallilaiset ovat Rainerin tallilla.

Chili on saanut viime viikolla paljon liikutusta. Maanantaina käytiin ekalla kunnollisella ratsastusreissulla, oikein satulan kanssa ja tamma oli oikein mallikas. Itsekin jopa kömmein sinne korkealle ja ratsastin jonkin matkaa. Torstaina Henna ratsasti radalla pari kierrosta ja tamma näytti kyllä todella pirteältä ja toimivalta. Se koko ajan kehittyy etenpäin, jo nyt huomaa suuren eron.






Tämä sunnuntai oli oikein legendaarinen! Ekaa kertaa koulun aikana olen vapaapäivän kaustisella. Minulla oli ruokintaviikonloppu, mutta vaihdettiin Hennan kanssa vähän päiviä ja tein toisen päivistä jo aikaisemmin, joten sain sunnuntain vapaaksi. Olen aina aijemmin ollut kotona, mutta en yhdeksi päiväksi viitsinyt kotiin lähteä. Ihan mukavaa se joskus on olla täälläkin päivä ja käydä ajamassa oma tamma ilman kiireitä!

Tänään kävin oikein radalla ajamassa pari kiekkaa oikeaan suuntaan, melkein "hiittinä". Ei se nyt mikään hiitti ollut, mutta reipasta ravia vähän harjoiteltiin jo tulevaa treeniä varten. Lenkin jälkeen tamma pääsi ekaa kertaa jalkojenkylmäysletkuihin. Aluksi neiti ei meinannut pysyä paikoillaan vaan kiemuroi ja potki letkuja pois, mutta loppuajasta se tottui ja oli rauhassa. Viisas tamma!

En voi uskoa, että kesäjaksoa on enää viikko jäljellä! Aika meni kyllä todella nopeasti ja oli mukavaa. Tammakin pääsi hyvin alulle ja toivottavasti kotona voi samoilla linjoilla jatkaa kunnon kohotusta.

En edes tiedä, että miten mun koulut alkaa, onko lukiota vai opistoa. Noh, kyllähän tässä on vielä kesää jäljellä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti