sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

LOMA ja pikkuvarsuli!

Nyt se sitten alkoi vihdoin, loma! Vaikka ei kesäjakos yhtään hullumpi ollut, mutta on se loma kuitenkin kaikista miellyttävin!

Lauantaina oli aivan mahtava ilma, todella lämmin ja itikkarikas. Lähdettiin Hennan kanssa köpöttelemään Chilillä viimeisen päivän kunniaksi ratsastuslenkki ilman satulaa. Otettiin myös kamera matkaan, jotta vähän kuvia saatiin napsittua. Chili ei ollut oikein kuvauksellinen, kun se ei olisi suostunut sekuntiakaan seistä paikallaan itikoiden syöttinä, mutta saatiin me nyt ihan muutama kuva.
Myöhemmin illalla sitten paluu Lampille alkoi, onneksi ei ollut paljon tavaraa raahattavana, kun olen pitänyt kämpillä vain tarpeellisia tavaroita.
Nämä seuraavat kuvat siis Hennan ottamia!

Chilin taidonnäyte poseeraamisesta!







Väkinäinen hymy
Tänään sitten paluu tähän kotitalliarkeen! Varsat ovat saaneet laiduntaa yli kuukauden nyt opetuksen jälkeen ja nyt aletaan vähän ajelemaan. Ei mitään totista, vaan mukavaa ja rentoa meininkiä, jotta myöhemminkin on mukava treenata.

Tänään ajoin molemmat varsat. Loikkarista on tullut aivan sikakomea poika ja ajaessakin alkanut toimimaan ihan loistavasti! Vähän se on sekaisin jalkojensa kanssa ja laukkailee, mutta sillä on intoa juosta. Lahja toimi vielä paremmin ja sitä voisi luulla jo vanhemmaksikin hevoseksi ajamisen perusteella. Lahja on kuitenkin vähän haahuilija. Voisi sanoa, että vähän emäänsä tullut :D



Räppärilläkin ajoin, eikä sitä hirveästi voi kehua.. Hölkkää se menee todella hyvin, mutta reipasta ei. Pliistrailin sitten vähän ja katsotaan, josko kohta taas aletaan nousemaan..

Chili pääsi myös heti lenkille. Tie on sille sen verran kova, kun arkoo jalkojaan, joten nyt kesällä tyydytään treenailemaan pellolla. Tänään jo vähän mäkiä sen kanssa kiipesin. Todella hyvä mieli jäi ajamisesta, koska se palautui todella nopeasti! Tamma myös pääsi kavereiden kanssa tarhaan ja intopinkeänä juoksi muiden kanssa :)


Niin ja nyt ne ihananihanat uutiset! Viikko sitten keskiviikkona näki Suviitan varsa päivänvalon! Oripoika jälleen ja todella tomera. 





Ensi kesäksikin on luvassa kourallinen varsoja. Likka on astutettu Liisingillä, Rilla Tuisku-Topilla ja Suviitakin astutettu, mutta en ole varma orista, kun on ollut useasta puhetta.

2 kommenttia:

  1. Loikkaristakin on tullut jo niin iso hevonen! Ei oo pikkuvarsa enää :D Ihana on myös tämän kesän oripoika :)
    Voitko laittaa niistä teidän kissanpennuista kuvia johonkin postaukseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitää koittaa saada niistä kuvia. Ne on niin nopeita :D

      Poista