maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kesälomakoomaa... Olen hengissä!

Piti oikein viime postauksesta katsoa, että milloin olen viimeksi kirjoittanut, ja mitä kertonut, sen verran kauan on viime postauksesta. Minä kun luulin, että kirjoittaminen lisääntyy näin kesälomalla, kun on aikaa, mutta jos totta puhutaan, niin ei ole ollut sellaista erityistä kerrottavaa eikä hirveästi ole motivoinut kirjoittaminen, kun en kuviakaan ole hirveästi ottanut kuin puhelimella, joten kerron kaiken nyt tällaisena pommina.

Räppäri on ollut pari viikkoa lomalla, sen takavuohinen alkoi turvottelemaan pliistrauksen jälkeen, mutta nyt jo normaali. Käytiin sen ja Chilin kanssa Lapinkairassa tänään ja täytyy sanoa (vaikka tulenkin ehkä tätä katumaan myöhemmin) että molemmat menivät aika mahtavasti. Chilillä ei vielä mitään hiittiä ajettu vaan Paavo ajoi sillä radalla hölkkää Räppärin rinnalla ja ajoin yhdessä välissä Räppärillä hiiitin. Ruuna tuntui oikein hyvältä, vaikka vauhti olikin siinä 45 ja päällekin, mutta rauhallista aloitusta nyt, kun heppa on vielä mallillaan.
Chilikin piristyi kummasti, kun sai kirikaverin hölkkäämään rinnalle ja juoksi oikein reipasta vauhtia, itsekin yllätyin, että se on kehittynyt niinkin paljon! :) Olen ajanut sillä nyt lomalla pellolla mäkiä, koska tiet ovat niin kovia ja se arkoo kavioitaan jonkin verra. Ratsastanut en ole nyt lomalla yhtään, mutta tällä viikolla olisi tarkoitus vähän palauttelulenkillä käydä selästä.


Piirron kanssa kävin laiukkailemassa pellolla. Mahtava tapa nauttia kesästä!
Kengitin Chilin etupään, kun siltä jo ekalla viikolla tippui kenkä ja kaviot kuluivat yllättävän äkkiä vaikka pellolla ajoikin..
Tuorein kuva, joka on tältä päivältä hiitin jälkeen! :)
Varsa voi hyvin ja niinkuin joka kesän perinteeseen kuulu, on yksi karkuretkikin jo päästy seikkailemaan, ei kuitenkaan mamman, vaan Likan kanssa :D

Harmiksi kaikki kolme tammaa oli tyhjiä kun tarkastettiin, mutta uutta matoa koukkuun vielä yritetään, onhan se aika hyvää tuuria kun kaikki neljä tähänastista astutusta ovat onnistuneet heti ekalla yrittämällä. Lempi vielä palloilee mahansa kanssa, toivotaan, että varsa pullahtaisi pian maailmaan :)

Nyt niihin muihin kesälomakuulumisiin. Ekana lomaviikonloppuna (jolloin oli festivaaliravit, tiedän, olin siitä aluksi todella vihainen) lähdimme laivalle. Turusta Tukholmaan yhden yön risteily ja sen jälkeen yövyttiin vielä Tampereella hotellissa. Todella rentouttava viikonloppu, laivalla on aina niin mukava käydä! Tulomatkalla kävimme myös Tuurissa pikkuostoksilla!


Laivan seisova pöytä on ihan täydellinen <3
Tätä minä kutsun täydelliseksi leiväksi!
Taivas!!<3







Sunnuntaina, eli eilen lähdin junalla Seinäjoelle katsomaan miesten Itä-Länsi -ottelua. Kyllä, yksin kaupungilla! Olin vähän hukassa ja vähän paniikissa ja vähän kaikkea sekalaista, mutta onneksi on kännyköiden navigaattori ja hölmönä maalaisena kävelin kännykkää tuijottaen eteenpäin, jotta löysin pesäpallokentälle :D
Itä-Länteen valitaan kaikki suomen parhaimmat pelaajat, eli miesten joukkue oli täytetty Suomen parhaimmista miespesäpalloilijoista!! Itse kannustin Länttä ja heiii, voitto tuli! Vainenkin alkuseremonia oli tunnelmallinen, oikein kylmiä väreitä meni, kun musiikki soi ja pelaajat juoksivat kentälle :')


Hukassa, paniikissa...

Itä oikealla, Länsi vasemmalla. Kymmenen pistettä sille, joka arvaa selostajan! :)
Jei!
Olen myös jonkin verran yrittänyt ajaa autoa, ihan vain, että joskus inssistä pääsisin läpi. Taitaa olla tavoittelematon unelma tämä. Kävin kyllä teoriakokeen läpäisemässä, mutta tuntuu, että ajaminen on vain niin vaikeaa :D


Rasmus voi todistaa, että aamun heinänteko tuo voimaa...
...koska iltapäivällä lyödään kunnareita!

1 kommentti: